Case news
Focus on the optimization and innovation of the
container modular construction industry
Container Cafe | The polygonal structure creates a courtyard building, with round windows like cabins.
Publisher: Beri  Page view::334  2022-10-19

Building a courtyard style cafe can create a comfortable indoor

and outdoor dining environment at the same time,

while using the preset container module can easily create a unique structure.


 [Goon Yard] is an eye-catching and enlightening project,

 which has made a major breakthrough in design style.


There is a beautiful atrium beside the polygonal structure.




Project name: Goon Yard   Architect: KSOUL Studio
Area: 230 square meters   Time: 2020







[Goon Yard] Inspired by the style of industrialism,

the appearance of the container is the greatest progress of its own design.


The project has created lasting value in the city,

and is unique in the coffee market style,

adding a modern, vivid and busy image to the surrounding environment.




Architect Ksoul uses orange in the container image as the main color of the project,

while sky blue is the reflective color.


The combination of the two contrasting colors creates an active space atmosphere,

creating attractive and attractive architectural value,

and transforming the originally empty plot into

 the best coffee shop on Mac Thien Tich Street.





In addition to the use of wavy walls to decorate the walls and bar counters,

the cafe also uses transparent materials with

a sense of the future to create neon decorative walls.


The card seats for dining are scattered beside

 the decorative walls and round windows,

 so you can enjoy the outdoor scene and connect the view of the atrium.





In addition, the coffee shop has also set up an independent toilet,

 following the orange+blue collocation in the hall,

and a number of circular windows are

set up above the wall for ventilation and light transmission.


 The whole body mirror placed beside can expand the sense of space visually,

and many green potted plants are also arranged in the corner.





Pictures courtesy of  ArchDaily